Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf 30 euro geen verzendkosten! Als je dit niet haalt dan moet je toch echt nog een kijkje nemen in de webshop. Lukt dat niet dan betaal je €3,95 (vanaf €5 voor buiten Nederland). We versturen de zonnebrillen in hoge kwaliteit harde kartonnen doosjes die precies door de brievenbus passen. Zo hoef je ook niet thuis te blijven om je zonnebrillen in ontvangst te nemen! Onze levertijd ligt tussen de 1 en 3 werkdagen.

Een jaar return policy

We hanteerden eerst een termijn van 14 dagen waarbinnen je je zonnebrillen kon retourneren. We kwamen erachter dat we dit eigenlijk nooit checkte en ook helemaal geen zin hebben om hier een probleem van te maken. Maar wat zet je dan op de site? Een maand? Zelfde probleem. weet je wat? Fuck it, een jaar! 365 dagen de tijd om er over na te denken en je met belangrijkere dingen bezig te houden alvorens je naar het postkantoor fietst. Als je dat dan toch besluit, zorg dan wel dat de zonnebril nog in nieuwstaat verkeert! Wij storten dan het bedrag voor de zonnnebril(len) terug. De hele retourprocedure staat hier uitgelegd.

Betaling

Je kunt bij ons betalen via iDeal / Credit Card / Paypal / Mister Cash (Bancontact) / Bitcoins / Sofort (Direct Banking). We hebben ervoor gezorgd dat alles over een beveiligde verbinding gaat en je je dus geen zorgen hoeft te maken.

Algemeen

Mocht je een vraag/klacht/opmerking of iets anders hebben. Neem even contact met ons op, we komen er altijd wel uit3