Een jaar return policy

Een tijd geleden hanteerden we een retourtermijn van 14 dagen. We kwamen erachter dat we dit eigenlijk nooit checkten en ook helemaal geen zin hebben om hier een probleem van te maken. Maar wat zet je dan op de site? Een maand? Zelfde probleem. Weet je wat? Fuck it, een jaar! 365 dagen de tijd om er over na te denken en je met belangrijkere dingen bezig te houden alvorens je naar het postkantoor fietst. Als je dat dan toch besluit, zorg dan wel dat de zonnebril nog in nieuwstaat verkeert! Wij storten dan het bedrag voor de zonnnebril(len) terug.

Hoe werkt een retour?

Je kunt je pakketje retour sturen naar:
IkHebEenBril.nl,
Polijsterweg 8E
1032KR, Amsterdam

Belangrijk: Stuur je originele doos terug, anders weten we niet van wie het retour komt!
Schrijf vervolgens op een briefje of je een cadeaubon wilt of je geld terug. Als je een cadeaubon wilt krijg je je volledige bedrag als cadeaubon en als je je geld terug wilt het volledige bedrag exclusief de verzendkosten.
Zodra we je pakketje hebben ontvangen krijg je een berichtje en storten we het geld terug op je rekening of krijg je een cadeaubon opgestuurd.

Wanneer je een bestelling gedeeltelijk terugstuurt en graag geld retour ontvangt maken wij het geld over van de bril(len) die je als laatst hebt toegevoegd aan je bestelling. Op deze manier betaalt iemand die 3 brillen bestelt hetzelfde bedrag als iemand die er 5 bestelt en vervolgens 2 terugstuurt!